чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

 Новости спорта

 
Футбол

ФУТБОЛ

Украина Премьер-лига
Первая лига
Вторая лига. Группа "А"
Вторая лига. Группа "Б"
Чемпионат аматорских клубов
Чемпионат Черкасской области

Карпаты – Ворскла – 0:2

Карпаты – Ворскла – 0:2«Ворскла» вперше перемогла у Львові з різницею у два м’ячі

У прохолодну дощову погоду на стадіоні подивитися на «зелено-біле» дербі зібралися найвідданіші уболівальники. І не встиг диктор по стадіону оголосити склади команд, як м’яч опинився у воротах «Карпат». Йован Маркоскі, скориставшись пасом Сергія Закарлюки, з-під захисника пробив низом і м’яч, торкнувшись дальньої стійки, затріпотів у сітці. Небезпечні удари у мокру погоду несли додаткову небезпеку, але «вистріл» Івана Кривошеєнка прийшовся у «молоко».

Швидкий гол додав впевненості у діях полтавчанам, які часто завершували атаки дальніми небезпечними ударами, проте м’яч летів мимо рамки воріт. У свою чергу над поперечиною потужно робив Ігор Худоб’як, а ось удар Андрія Ткачука прийшовся по центру воріт і не став загрозою для досвідченого Сергія Долганського.

А реальну нагоду зрівняти рахунок втратив Сергій Зеньов, який лівим флангом вийшов на побачення з воротарем і хотів перекинути м’яч через воротаря, який рукою таки зумів ліквідувати загрозу, а повторний удар естонського легіонера вийшов явно неточним. «Карпати» продовжували володіти перевагою і у Зеньова знову був хороший момент, але Сергій вирішив обіграти ще раз захисника і втратив м’яч під незадоволений гул трибун.

Часто підключався до атак і Артем Федецький, але і його дальнім потужнім ударам низом цього дня бракувало влучності, і м’яч пролітав впритул з рамкою воріт.


На початку другого тайму знову змарнував шанс змінити рахунок Зеньов, який з декількох метрів перекинув м’яча і через воротаря і через ворота. Не дивно, що згодом Олег Кононов замінив його на Андрія Воронкова з надією переламати хід матчу. Але контратака «Ворскли» виявилась результативною. Дмитро Осипенко зробив передачу з лівого краю, і Василь Сачко у боротьбі за м’яч із захисником та воротарем подвоїв рахунок.

Карпатівці швидко могли скоротити розрив до мінімуму, але Йован Маркоскі з лінії порожніх воріт рятує команду, вибивши м’яча після удару сходу Федецького. Наробив шороху у штрафному львівського клубу і Кривошеєнко, пробивши у падінні впритул з дальньою стійкою.

Олег Кононов випускає на поле і Костянтина Кравченка, і дебютант «Карпат» в одному з епізодів нагадав про своє вміння небезпечно виконувати штрафні, але цього разу Долганський був на місці.

Тож для «Ворскли» це була лише п’ята у чемпіонатах перемога у Львові над «Карпатами», і вперше полтавчани здолали господарів з різницею у два голи. Полтавчани також вперше перемогли при суддівстві Анатолія Абдули, а «Карпати» - вперше поступилися.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Ворскла» – 0:2

«Карпаты»: Богатинов, Ощипко, Милошевич, Федецкий, Гомез, Мартынюк, Кристобаль (Кравченко, 66), Ткачук, Худобяк, Лукас (Кополовец, 62), Зенев (Воронков, 56)
«Ворскла»: Долганский, Матвеев, Даллку, Селин, Красноперов, Маркоски, Закарлюка (Безус, 76), Оберемко, Кривошеенко, Осипенко (Ребенок, 88), Сачко (Янузи, 67)
Арбитр: Анатолий Абдула (Харьков)
Голы: Маркоски (3), Сачко (60).
Предупреждения: Гомез (58), Кравченко (69), Ощипко (86) – Маркоски (64), Даллку (80), Долганский (82), Матвеев (87).


Удары (в створ): 12 (4) - 8 (2).
Угловые: 3 - 3.
Офсайды: 2 - 5.

Зрителей: 8.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,250 - 7,500.

 http://football.sport.ua/news/132702

Создание интернет-сайтов. ВЕБ-дизайн

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы