чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Умань визнали одним із найкомфортніших міст для життя

Днями в Києві пройшов Kyiv Smart City Forum 2019. Захід організовано за підтримки Асоціації міст України. Це одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації розумних міських технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах.

 У рамках Kyiv Smart City Forum 2019 відбулася щорічна церемонія нагородження міст-лідерів з упровадження інноваційних рішень в інфраструктуру. Переможців визначили за результатами Конкурсу «SMART МІСТО 2019», у якому міста брали участь восени 2019 року.

 Мета конкурсу — привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими українськими проєктами. Учасники подавали інформацію про успішні проєкти, що були реалізовані у громадах у період з листопада 2018 до вересня 2019 року. Експертне журі проаналізувало понад 100 конкурсних заявок та визначило найуспішніші.

 Міста були відзначені у 5 номінаціях:

  • Тернопіль, Тетіїв,  Дрогобич — “Відкрите інноваційне місто” — за успішне залучення громадян до процесів управління містом на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій.
  • Житомир, Львів, Маріуполь— “Найкраща транспортна модель міста” — за найвищі стандарти у розвитку міської транспортної інфраструктури.
  • Харків, Умань, Чортків — “Найкомфортніше місто для життя” — за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення.
  • Славутич, Шостка, Маріуполь — “Місто стартапів”— за підтримку у запуску нових інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору.
  • Біла Церква, Миргород, Іллінці — “Екологічно відповідальне місто” — за використання розумних технологій для захисту міської екосистеми.

 За інформацією Асоціації міст України

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы