чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Стало відомо, які порушення виявили в черкаському гіпермаркеті "Делікат +"

У Держпродспоживслужбі оприлюднили результати лабораторних досліджень проб, відібраних у черкаському гіпермаркеті "Делікат +", продуктами з якого масово отруїлися люди.

Про це інформує пресслужба управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в області.

Так, фахівцями були виявлені відхилення від гігієнічних нормативів за мікробіологічними показниками у кулінарних стравах, воді питній та змивах з обладнання та спецодягу працівників кулінарного та м’ясного цехів гіпермаркету.

За результатами перевірки направлені два приписи щодо усунення виявлених порушень, видано рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів в частині виробництва харчових продуктів оператора потужності ФОП Буднік Ю.С., складено два протоколи про правопорушення у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів та у сфері санітарного законодавства, відсторонено від роботи двох працівників кулінарного цеху.

Комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів триває. Ситуація перебуває на контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Зазначимо, що з ознаками кишкової інфекції, які вживали в їжу млинці з різною начинкою, що були придбані у відділі кулінарії смагазину«Делікат +», становить 29 осіб, у тому числі 9 дітей віком до 17 років. Усі хворі госпіталізовані до міської інфекційної лікарні з попередніми діагнозами: гостра кишкова інфекція, середній ступінь важкості.

У 11 хворих, з яких шестеро дітей, за результатами лабораторних обстежень встановлено заключний діагноз: сальмонельоз, обумовлений Salmonella enteritidis, середньої важкості.

Станом на 11 вересня в інфекційній лікарні перебувають 15 хворих осіб, з них двоє дітей.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы