чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Цьогорічне паломництво хасидів до міста Умань може бути ускладнене забороною на нічні польоти

Цьогорічне паломництво хасидів до міста Умань може бути ускладнене забороною на нічні польоти, яку ввели в ізраїльському аеропорту імені Бен Гуріона.

Шум літаків вночі в переддень свята Рош ха-Шана заважав спати 800 000 жителям міста Лод, які проживають поруч з головним аеропортом Ізраїлю.

6 серпня окружний суд в Лоді видав постанову про заборону польотів пасажирських літаків в Україну в нічний час. Таким чином суд задовольнив клопотання, подане муніципалітетами Холона і Рішон ле-Ціона. Про це інформує Vaadua.

Щоосені брацлавські хасиди здійснюють традиційне паломництво в Умань на могилу рабина Нахмана. У 2018 році кількість паломників перевищила 34 000 чоловік. Попит на авіаквитки в сезон свят дуже високий, тому авіакомпанії вводять в розклад додаткові рейси за маршрутом Тель-Авів ― Київ.

Муніципалітети вимагали захистити жителів Лоду від шуму. З’ясувалося, що у 2018 році суд перед осінніми святами видав дозвіл на 8 нічних рейсів в Україну, але на практиці кількість польотів перевищила 100.

«Інтереси суспільства, що потребує повноцінного відпочинку, особливо напередодні свят, стоять вище інтересів відносно невеликого числа вірян, які прагнуть дотримуватися свої звичаїв», ― зазначається в судовій ухвалі.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы