чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

На черкаських лавочках можна буде підзарядити ґаджети

Лавку із сонячною панеллю облаштували на площі перед будівлею міської ради (що на вулиці Б. Вишневецького, 36). За допомогою вбудованих USB-портів від неї можна заряджати телефони та інші ґаджети. Лаву для міста презентувала компанія ТОВ «Черкасиенергозбут».

Наступний такий об’єкт вуличної інфраструктури встановлять біля зоопарку. Про це «Нова Доба» дізналася в пресслужбі Черкаської міської ради.

 – Ми дякуємо енергетикам за їхню ініціативу. Це приклад побудови соціально відповідального бізнесу, який дбає не тільки про свій розвиток, а й розвиток міста, в якому працює, – прокоментував заступник міського голови Ігор Волошин. – Якщо ця лавочка буде популярна серед наших жителів, можливо, згодом облаштуємо їх і в інших місцях. Кошти на це пропонуватимемо передбачити в бюджеті.

 Виготовлена лавка із металу й дерева (бук), що пофарбоване стійкою до ультрафіолету фарбою. Її потужності вистачить на повну зарядку дев’яти мобільних телефонів (від 0 до 100 %).

 – У комплекті до лавки входить два акумулятори потужністю 18 вт. Вона облаштована спеціальною установкою, що дозволяє відключати пристрій від живлення за умови повної зарядки. Аби економити енергію, – розповіла представник фірми, яка виготовляла лавку, Юлія Іонан.

 Ініціювали встановлення лавочки із сонячними батареями компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» в межах соціального проекту, який триває під гаслом «Енергію кожному і без обмежень». Наразі просять, аби жителі берегли її та не ламали.

 – Нам хотілося зробити продукт для містян, що допоможе їм завжди бути на зв’язку, – говорить директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут. – Ці лавочки – справжній плід втілення американських технологій та американської якості. Панелі й акумуляторні батареї лавок виготовлені у США.

 За його словами, ще три лавки із сонячними панелями встановлять біля комплексу «Селена», на площі біля закладу швидкого харчування «McDonald's» та біля спортклубу «SportLife».

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы