чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Мешканці Смілянщини крали дизпаливо з тепловозів

Правоохоронці затримали злочинну групу, яку підозрюють у причетності до серії крадіжок дизельного палива з потягів на території Черкащини. Під час санкціонованих обшуків вилучено близько 5 тонн дизельного палива, шланги, заправний пістолет, двигуни і гроші. Речові докази направлять на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Черкащани розкрадали дизпаливо з потягівРозслідуючи кримінальне провадження за фактом крадіжки, правоохоронці слідчого управління спільно з співробітниками управління стратегічних розробок та за участі працівників Головного управління воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця» викрили злочинну групу, яка тривалий час крала дизельне паливо з потягів на території Смілянського району. Зловмисниками виявились троє жителів Смілянщини.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили близько 5 тонн дизельного палива, шланги, заправний пістолет, двигуни, гроші та автомобілі, якими користувались підозрювані під час вчинення кримінальних правопорушень.

Речові докази вилучено та буде направлено на проведення відповідних експертиз. Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка на причетність чоловіків до вчинення подібних злочинів та виявлення можливих спільників. Триває досудове розслідування.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы