чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Держава заборгувала черкаському водоканалу понад 50 мільйонів

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал», як і більшість водоканалів України, на сьогодні опинилось у складному фінансовому стані, але не з власної вини.

 Причина полягає у тому, що підприємства ЖКГ стали “заручниками” недосконалої політики держави, яка на сьогодні через порушення своїх зобов’язань перед комунальними підприємствами заборгувала значні кошти з компенсації різниці в тарифах, повідомляють у прес-службі підприємства.

Різниця в тарифах – це невідповідність затвердженого державою тарифу фактичним витратам підприємства на надання відповідної комунальної послуги.

Однак, передбачена законодавством різниця в тарифах компенсувалась державою лише до 2016 року, причому несвоєчасно та не в повному обсязі, внаслідок чого підприємства ЖКГ мають мільйонні суми непогашеної заборгованості з різниці в тарифах, що підтверджено територіальними комісіями. Зокрема, борг держави перед КП«Черкасиводоканал» складає 51,9 млн. грн.

Враховуючи вимоги податкового законодавства щодо нарахування штрафних санкцій за порушення термінів реєстрації та нереєстрацію податкових накладних, несвоєчасну сплату податкових зобов’язань з податку на додану вартість — сума штрафних санкцій за порушення податкового законодавства для КП «Черкасиводоканал» на сьогодні становить більше 20 млн.грн.

«Колектив КП «Черкасиводоканал» в черговий раз звертається до міської влади, обласної адміністрації та до уряду з прохання посприяти вирішенню проблеми щодо отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання та водовідведення», йдеться у повідомленні.

 

 

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы