чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Антимонопольний комітет України розпочав дослідження питання підняття плати за послуги рухомого (мобільного) зв’язку

Антимонопольний комітет України розпочав дослідження питання підняття плати за послуги рухомого (мобільного) зв’язку шляхом встановлення розрахункового періоду оплати – 4 тижні, - повідомляє сайт АМКУ

 Відповідно до умов, наприклад, тарифу «Київстар 4G Онлайн», розміщених на офіційному сайті ПрАТ «Київстар» за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/arhive/4gonline, плата за пакет послуг 75 грн знімається раз на 4 тижні.

 Згідно з умовами, наприклад, тарифу «Vodafone SuperNet Start», розміщених на офіційному сайті ПрАТ «ВФ Україна» за посиланням: https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-klientam/rates/vodafone-supernet-start, базова вартість пакетів послуг на 4 тижні складає 65 грн.

 Відповідно до умов, зокрема, тарифу «Хайп», розміщених на офіційному сайті ТОВ «Лайфселл» за посиланням: https://www.lifecell.ua/uk/mobilnij-zvyazok/taryfy/haip/, вартість тарифу 75 грн на 4 тижні.

 У зв’язку з вищенаведеним, трьом операторам направлені вимоги Антимонопольного комітету України для з’ясування правомірності таких нововведень мобільних операторів та донесення їх змісту до абонентів.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы