чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Сльозогінний газ та каміння: черкаські ветерани штурмують Генпрокуратуру (фото, відео)

Учасники черкаських ветеранських організацій АТО спільно з представниками патріотичних організацій з інших куточків України у ці хвилини пікетують будівлю Генеральної прокуратури України у Києві. Таким чином активісти виступають проти екстрадиції за запитом ФСБ Росії інгуша Тимура Тумгоєва, який воював на Донбасі на боці українських військових.

Як повідомив у коментарі «Про все» учасник акції протесту з Черкас, який побажав лишитися невідомим, наразі під будівлею ГПУ зібралося близько двох тисяч пікетувальників, які вимагають звільнення генпрокурора Юрія Луценка та всіх його заступників.

 

- Вони (працівники Генпрокуратури – ред.) віддали російському ФСБ бійця-добровольця Тимура Тумгоєва, котрий воював на сході України проти російських окупаційних військ. Ми, ветерани АТО та ООС, не лише засуджуємо такі дії української влади, а й вимагаємо звільнення усієї керівної ланки Генпрокуратури з подальшим порушенням кримінальних справ проти тих, хто відповідальний за це, - розповів ветеран.

 Зі слів бійця, протестувальники підпалили сміттєвий бак біля сходів установи і кидають в будівлю ГПУ каміння. У відповідь поліція застосовує проти них сльозогінний газ та поливає водою з вікон прокуратури.

Ветеран стверджує, що з обох сторін вже є постраждалі з травмами голови та кінцівок.

 

 Відео: Про все

 Нагадаємо, як повідомляли раніше ЗМІ, рішення про екстрадицію Тумгоєва підписав заступник генпрокурора України Євген Єнін. ФСБ Росії підозрює, що Тумгоєв є учасником однєї з радикальних угруповань на території Сирії.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы