чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Незаконним кіоскам та біл-бордам – не місце у Черкасах

Анатолій Бондаренко: «Незаконним кіоскам та біл-бордам – не місце у Черкасах»

 Власникам усіх тимчасових споруд, які нині розміщені в місті незаконно, – без діючих дозвільних документів – надіслані приписи про терміновий демонтаж їх об’єктів. Загалом у Черкасах таких виявлено 218.

 Впродовж останнього місяця власники самостійно прибрали 13 своїх кіосків. Хоча з існуючої кількості подібних нелегальних споруд – це лише невелика частина – визнає заступник начальника управління інспектування Черкаської міської ради Павло Забєлін. А також зазначає, у разі, якщо господарі незаконних павільйонів самостійно їх не демонтують, доведеться це зробити примусово.

 На оперативному вирішенні цього питання особисто наполягає міський голова Анатолій Бондаренко. Сьогодні на засіданні виконкому Анатолій Васильович вкотре наголосив, що управління інспектування, якому надані відповідні повноваження, має діяти рішуче у цьому напрямку.

 – Для громади міста потрібні конкретні результати роботи з демонтажу нелегальних тимчасових споруд. Мова йде не лише про самовільно встановлені кіоски чи торгівельні павільйони, але й про біл-борди, у яких немає дозвільних документів. Таким об’єктам - не місце у нашому місті, – акцентував Анатолій Васильович.

Підтримали міського голову у цьому питанні і присутні на виконкомі його заступники Ігор Коломоєць та Юрій Ботнар, які наголосили, що від приписів та складання протоколів на несумлінних власників тимчасових споруд варто нарешті переходити до конкретних дій з очищення міста від таких об’єктів. Оскільки всі ми живемо в правовій державі, і всі мають дотримуватись норм Закону.

У підсумку обговорення Анатолій Бондаренко доручив керівнику управління інспектування прозвітувати про зроблене у цьому напрямку на наступному засіданні виконкому.

За інформацією сайту Черкаської міської ради

 

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы