чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

На мосту через Дніпро демонтували світлофори

З червня 2018 року на мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 рух автотранспорту здійснюється вже без світлофорного регулювання, а світлофори - демонтовано, повідомляє прес-служба САД в Черкаській області.

 В той же час на мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, підрядна організація закінчує проведення ремонтних робіт.

 Наразі на мосту через Дніпро повністю завершено роботи із влаштування металевого оцинкованого бар’єрного огородження, закінчено бетонування тротуару, влаштовано нове сучасне енергозберігаюче освітлення над проїзною частиною мосту.

 Працівники підрядної організації закінчують роботи із монтажу нового металевого оцинкованого перильного огородження з боку залізничного мосту, а також – ремонт оглядових риштувань та підпорних частин під мостом. Незабаром на мосту буде влаштовано розмітку проїжджої частини та встановлено нові дорожні знаки.

Роботи із проведення ремонтних робіт на мосту через Дніпро на автодорозі Н-16 планується завершити наприкінці червня 2018 року.

 

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы