чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Отруєння дітей у Черкасах: розпилена речовина, ймовірно, була не бойовою, а легкою

У ДСНС розповівдать, що розпилена речовина швидко розклалася Розпилена речовина, яка призвела до отруєння у Черкасах 11 дітей, була легкою за складом і, ймовірно, не відносилась до бойової.

Про це сказав у коментарі Громадському радіо помічник керівника ДержСНС Черкаської області Костянтин Проценко.

«Стан потерпілих не важкий. Це означає, що речовина, яка там була, швидше за все відноситься до хуліганських дій. Вона не є ні отруйною, скажемо в прямому розумінні, і не бойовою, чи спеціального підготовленою для того, щоб нанести людям шкоду.

Ця речовина дуже легка в плані впливу, і це означає, що вона складається із кількох, а, можливо, лише двох складових», — розповів Костянтин Проценко. За його словами, визначити, яка саме це речовина складно через сильний вітер та час, який минув між отруєнням і приїздом групи ДСНС

. «Легка рідина або речовина, яка там була, вона дуже швидко розклалася на складові, які дуже складно в таких умовах визначити. Чим легша речовина, тим швидше вона розпадається і важче її дослідити», — зазначив Проценко. Він розповів, що досі основною версією отруєння дітей в Черкасах залишається локальне розпилення невідомої речовини».

Крім того, за його словами, походження речовини будуть досліджувати київські інститути із сильнішим обладнанням. Як розповів Проценко, сьогодні ДСНС додатково провела аналізи ґрунту і повітря на місці подій, а також в кількох районах обласного центру.

 «Ці аналізи не показали наявність отруйних речовин або перевищення по гранично допустимим нормам, чи небезпечні речовини у них», — зазначив Костянтин Проценко.  

Нагадаємо,8 травня на території школи № 8 під час проведення шкільної лінійки учні почали втрачати свідомість. Усього на лінійці були 424 учні. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних норм.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы