чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

«Сонячний зайчик» черкаської художниці потрапив на столичний фестиваль

«Сонячний зайчик» черкаської художниці потрапив на столичний фестиваль Етнокультурний проект Folk Ukraine вже 8-й рік є організатором Фестивалю Писанок. Кожного разу організатори урізноманітнюють фестиваль, доповнюючи його новими креативними рішеннями.
2018 рік запам’ятається киянам та гостям міста новим арт-об’єктом – великоднім зайчиком, який розмальовували художники з усіх куточків України.

Серед них є робота і черкаської художниці. Про це «Нова Доба» дізналася в Департаменті культури та взаємозв’язків з громадськістю ЧОДА.

На Софійській площі представлені як вже звичні гігантські писанки-мальованки, так і нові об’єкти – великодні зайчики. Перші об’єкти виконані у традиційному стилі із використанням орнаментів та візерунків, що притаманні різним регіонам України. Кожен з об’єктів у формі великодніх зайчиків виконаний у авторському стилі.

За умовами фестивалю усі художники спершу проходили конкурсний відбір і лише найкращі отримували макет для розпису. Зокрема, конкурсний відбір успішно пройшла художниця з Черкас Оксана Чорновіл – тепер розмальований зайчик – серед «зграйки» своїх братів і сестричок на Софійській площі.

Діти вже встигли прозвати «черкаського» зайчика «котозайцем» – з-за того, що він розмальований зображенням веселих котів з малярськими пензликами і фарбами і руках. Сама ж художниця називає арт-об’єкт «сонячним зайчиком» – адже ці мальовані коти… й самі художники, бо всюди, де можуть, малюють яскраве сонечко.

У Києві на фестивалі, що проходить на Софійській площі, вже побувало багато відвідувачів з Черкащини. Варто зазначити, що на локації, яка діятиме до 22 квітня, розташовується і сферичний кінотеатр ATMASFERA360 у вигляді великодньої крашанки, де показують фантастичні фільми та колесо огляду, що дає змогу поглянути на оригінальний фестиваль згори…

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы