чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Сміляни перекрили дорогу «Київ – Дніпро», протестуючи проти нав’язування місту боргів «Енергоінвесту»

Жителів Сміли дістало те, що на них вперто і послідовно тиснуть, нав’язуючи взяти на себе 200 мільйонів боргу теплопостачального підприємства «Сміла Енергоінвест», тому сьогодні вони перекрили трасу «Київ – Дніпро», яка проходить містом, - smila-ua.com

Наразі протестна акція триває біля міського парку культури та відпочинку. Там уже зупинені та заблоковані автомобілі та автобуси, які рухалися по дніпровській трасі. Такі радикальні та рішучі дії містян спричинені тим, що сьогоднішні ранкові переговори секретаря міської ради Костянтина Синьогуба в облдержадміністрації, де мало вирішуватися питання відключених напередодні котелень № 4,7,12,25, завершилося нічим.

І розчарований в.о. міського голови Сміли на знак протесту залишив засідання в ОДА. Тож смілянські активісти, які зібралися біля Будинку рад і чекали новин з обласного центру, дізнавшись, що ситуація не змінилася і їх продовжують змушувати взяти 200 мільйонів боргу на себе (радять скликати сесію та підписати угоду про реструктуризацію цих коштів), вийшли та перекрили державний шлях, аби привернути увагу всієї країни до цієї кричущої несправедливості.

Обіцяють стояти, доки їх не почують.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы