чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах оголошено надзвичайну ситуацію

Рішення про оголошення в Черкасах надзвичайної ситуації було ухвалено щойно на засіданні місцевої комісії з питань технологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,- procherk.info

3

Надзвичайну ситуацію оголошено в зв’язку з повторною аварією на електромережах, яка залишила «окремі райони міста» без водопостачання.

Утворено штаб з надзвичайної ситуації. В Черкасах має бути забезпечено підвезення води в різні частини міста. В навчальних закладах має бути забезпечено використання води гарантованої якості. Буде вжито заходів для запобігання розвитку в Черкасах поширення кишкових захворювань та отруєнь.

Хоча аварія сталася близько 5 години ранку, до основного місця пориву через велику кількість снігу і падіння дерев працівники обленерго та ДСНС дістатися ще не змогли. Вони наближаються з двох сторін. При цьому з одного боку вже виявлено два пошкодження мережі, з другого – три. Одне з них усунуто. Ситуацію ускладнює й те, що налипання мокрого снігу на деревах триває, тож вони продовжують падати.

– Врахуйте умови, в яких працюють люди: суцільний ліс, сніг у впадинах висотою близько метра, а під ним – вода, – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Наразі водогін працює в аварійному режимі. Так він може протриматися ще зо п’ять годин. Енергетики обіцяють подати напругу до 17.00-18.00.

Тривають також роботи з очистки міста від снігу. Техніки і людей бракує. Як повідомив в керівник департаменту ЖКК Сергій Танюк, робити з усунення наслідків негоди в Черкасах ускладнено через те, що виконком міськради з ініціативи секретаря міськради Олександра Радуцького заборонив департаменту проводити роботи з очистки доріг і тротуарів. Сьогодні рахунки заблоковано. Розв’язати ситуацію неможливо, тому що чинного виконкому в Черкасах немає.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы