чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

На ранок, 19 січня, Черкаси будуть з водою

Анатолій Бондаренко: «На ранок, 19 січня, Черкаси будуть з водою»

Фахівцям ПАТ «Черкасиобленерго» вдалось відновити пошкоджене електропостачання, яке живить Дніпровську воодоочисну станцію. Зараз тривають роботи з налагодження водопостачання у Черкасах.

На засіданні оперативного штабу міський голова Анатолій Бондаренко подякував за роботу керівництву та колективам ПАТ «Черкасиобленерго», Черкаського РЕМу, КП «Черкасиводоканал», управління ДСНС у Черкаській області:

– Аварію на електромережах ліквідовано! А це значить – водопостачання відновлюється, і на ранок місто буде повністю забезпечено водою в штатному режимі. А отже, велике християнське свято – Водохреща зустрінемо, як належить! Проте, враховуючи прогнози синоптиків, оперативний штаб під моїм керівництвом продовжує працювати цілодобово, департамент ЖКК та посадові відповідальні особи готові відреагувати на всі наступні виклики. Дякую всім за розуміння, підтримку і конструктивну критику!

Як розповів очільник Черкаського РЕМу Вадим Трохимець, сьогодні станом на 20-00 відновлено електропостачання на лінії високої напруги:

– Зараз станції 1-ого і 2-ого підйому мають напругу. Також з’явилася напруга і в Дахнівці. Завтра продовжуватимемо усувати поодинокі пошкодження. Ще раз звертаюся до жителів Черкас – якщо бачите обірвані дроти телефонуйте на оперативну службу "1505" міськвиконкому та до ПАТ «Черкасиобленерго».

За словами директора КП «Черкасиводоканал» Сергія Овчаренка, нині на Дніпровській воодоочисній станції триває стабілізація тиску та відновлення необхідного рівня води.

– Але на стабілізацію тиску у водопровідній мережі міста потрібен час. Оскільки сьогодні ми дійшли до критичних відміток. Плануємо впоратись до опівночі. Повноцінно налагодити водопостачання вдасться, орієнтовно, до п’ятої години ранку, – розповів Сергій Володимирович.

Як додав директор КП «Міськсвітло» Віталій Терьохін, на жаль, у мікрорайоні «Дахнівський» поки відсутнє вуличне освітлення. Оскільки ще лишились пошкодження на мережах, на ліквідацію яких знадобиться один-два дні.

Також під час засідання заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Максим Шадловський проінформував, що в зв’язку із стабілізацією ситуації з водопостачанням, у п’ятницю, 19 січня, всі навчальні заклади (школи, дитсадки) працюватимуть у звичному режимі.

УВАГА !

Аби запобігти трагічним випадкам через ураження струмом від обірваних дротів, ПАТ «Черкасиобленерго» звертається до всіх жителів Черкас бути обачними та повідомляти про виявлені пошкодження електромереж на оперативну службу міськвиконкому (зі стаціонарних телефонів – на короткий номер 15-05, з мобільного – (050) 464-60-60) та ПАТ «Черкасиобленерго» за багатоканальним номером (0472) 33-87-87 або мобільними номерами: (073) 781-87-87, (067) 690-48-48.

rada.cherkasy.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы