чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах "швидка" не виїжджатиме до хворих з температурою чи гіпертонічним кризом

У наступному році медичне обслуговування черкасців зазнає змін. Про це на прес-конференції розповів директор департаменту охорони здоров'я Черкаської міськради Олег Стадник, - vikka.ua.

"У зв'язку з тим що змінилися строки прийняття відповідних законів, у 2018 році ми будемо жити у двох вимірах. На початку наступного року, коли набувають чинності закони, ми будемо жити за рахунок медичної субвенції, так як живемо зараз. Тобто, обслуговування за пропискою лишається і необхідність доплати з власної кишені медичним працівникам, на жаль, теж", – розповідає Олег Стадник.

За його словами, з 1 липня стартує підписання договорів із національною службою здоров’я України. До цього часу буде проведено автономізацію та комп’ютеризацію закладів з належним програмним забезпеченням. Варто зазначити, що Черкаси до цього вже майже готові.

Також він зазначив, що протягом грудня та січня будуть забезпечені чергові кабінети первинної медичної допомоги. Екстрена медична допомога тепер не буде виїжджати на виклики з гіпертонічним кризом або підвищеною температурою, а комунальні некомерційні підприємства будуть зобов’язані створити кабінети, в які ходитимуть пацієнти, що не перебувають в загрозливому для життя стані.

Згодом буде реалізована петиція про розмежування потоків хворих і здорових дітей у дитячих поліклініках. Ізоляційні кабінети планують реалізувати як в дитячих, так і в дорослих кабінетах.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы