чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкащанка представить Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт-2017»

Нещодавно у Києві 7 фіналісток «Місіс Відкритий Світ Україна 2017» боролись за можливіть представляти нашу країну на світових конкурсах краси. Одна із переможниць фіналу, Юліана Короченцева (Черкаси), вже у вересні цього року представить Україну на престижному міжнародному конкурсі «Mrs. Universe 2017» в ПАР. Глядачі погодилися з думкою журі і віддали їй приз глядацьких симпатій. Про це повідомляє сайт «Публичные люди». 

Режисер, продюсер, директор Дизайнерського центру «Brother and Sister», Юліана Короченцева, завоювавши титул «Місіс Відкритий Світ Україна 2017» не приховувала емоцій:
– Я рада знайомству з надзвичайними людьми в такому проекте, добросердечними організаторами, професіоналами. З великою вдячністю згадую кожну мить! Учасниці проекту – всі красиві, соціально активні жінки, чудові дружини и турботливі мами! Моя сім’я і близькі вірили в мене і ні на мить не сумнівалися в перемозі!

Довідково: Проект «Місіс Відкритий Світ Україна» об’єднує красивих, успішних, реалізованих в родині та соціумі жінок України від 25 до 45 років. Захід є соціальним і має на меті формування іміджу української жінки в світі

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы