чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Депутат міської ради пропонує ввести в Черкасах надзвичайний стан

Нині продовжується позачергове засідання сесії Черкаської міської ради щодо критичної ситуації, що склалася навколо ПАТ «Черкасиобленерго» та 24 структурних підрозділів.

На початку засідання міський голова Анатолій Бондаренко запропонував ухвалити проект рішення за поданням профспілкового та страйкового комітетів підприємства та звернутися до Президента й Кабінету Міністрів України, аби вони звернули увагу на катастрофічну ситуацію, яка вже завтра може спричинити справжній хаос в електрифікації Черкас та області. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Проте в процесі обговорення депутат Павло Карась зауважив, що розуміє людей, які 5 місяців не отримують заробітної платні та доведені до відчаю. Він зауважив, що звернення до Глави держави і Уряду не матимуть наслідків і не зможуть вирішити конфлікт. Тому варто звертатися до РНБО.

А відтак вже сьогодні Анатолій Бондаренко має скликати спеціальну комісію з надзвичайних ситуацій при міському голові. Павло Карась наголосив, що варто оголосити у Черкасах надзвичайний стан через наявність у місті екологічно небезпечних, техногенних підприємств. На думку депутата, у такому разі Уряд та Президент звернуть увагу.

Депутат Згіблов, що варто звернутися й до голови СБУ з огляду на наявність заплутаних фінансових схем на Обленерго. Заступник директора з економічних питань ПАТ «Черкасиобленерго» Євгеній Лут підкреслив, що за Черкасами можуть «впасти» ще кілька областей і тоді ситуація набуде загальнодержавного характеру. Також Євгеній Лут повідомив, що по області пошкоджено 8 кабелів електропостачання і робота з їхнього відновлення не ведеться.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы