чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Зекономлену субсидію відправлятимуть на рахунок у банку або поштою

Споживачі, котрі весь опалювальний період економили газ та електроенергію, цього року зможуть отримати компенсацію за заощаджене.

Розмови про монетизацію субсидій, нарешті, рушили з мертвої точки – Кабмін вирішив частину субсидії видати грошима. Витратить на цю програму Уряд 1,5-1,8 мільярда гривень з бюджету. Цим, за словами прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, зможуть скористатися 1,5 мільйона громадян. Єдина умова – економити протягом опалювального сезону.

Урядовий проект монетизації зекономлених субсидій передбачає грошову виплату енергоощадним родинам – в еквіваленті вартості 100 кубів газу або 150 кіловатів електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення.

- До 1 червня підприємства-надавачі послуг повинні сформувати списки людей, що мають економію відповідних енергоресурсів, і передати їх до управлінь соцзахисту населення, - зазначив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко. – На підставі цих списків до 1 вересня всі люди отримають кошти в своє повне розпорядження.

Субсидіантам для отримання коштів з 1 липня до 1 вересня слід подати заяву у місцеве управління соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Інформацію про економію кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці, або через звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.

Грошову допомогу можна буде отримати на свій рахунок у банку, або поштою. Субсидіант може самостійно вибрати банківську установу, через яку проводять виплати соціальних допомог та пенсій.

Максимальна сума винагороди складає 700 гривень, залежно від зекономлених ресурсів.

Опалення газом

З 1 травня по 31 березня 2017 року кубічний метр газу коштував 6,879 гривні.

Відповідно, якщо ви зекономили 100 кубів, вам повернуть 688 гривень.

Опалення електроенергією

З 1 вересня по 31 лютого за кВт платили 71,40 копійки у випадку, якщо економили і використали менше, ніж 3600 кВт на місяць. Тоді компенсація складе близько 107 гривень. Якщо ж ви не економили, і використали більше 3600 кВт на місяць, тариф складе 163,8 копійки за кВт, відповідно, компенсація буде більшою – 245 гривень.

Після подорожчання з 1 квітня електроенергії (90 копійок до 3600 кВт і 168 копійок за використання більше 3600 кВт на місяць), сума теж зросте, однак не перевищить 250 гривень.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы