чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Затримано банду, яка вбивала "валютників" у Хмельницькому та Черкасах

Озброєну злочинну групу затримали спільно працівники поліції Черкаської, Вінницької та Хмельницької областей. Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України. «Група вчиняла вбивства громадян, які займаються незаконним обігом валюти.

Перше убивство, яке ми розкрили учора, трапилося 10 жовтня у Хмельницькому. Чоловіка убили при підході до свого будинку. А 13 грудня за схожих обставин у Черкасах, під час так званого «обміну валюти», у своєму автомобілі був застрелений громадянин 1977 року народження», – повідомив начальник Департаменту карного розшуку Сергій Князєв.

Керівник Департаменту карного розшуку Нацполіції додав, що злочинну групу, яка складалася з чотирьох осіб, затримали учора, 24 січня. Сьогодні ж матеріали будуть скеровані до суду. Більшість із затриманих уже були раніше судимі за насильницькі злочини і, схоже, на шлях виправлення не стали. «Будемо обирати міру запобіжного заходу у виді арешту і надіємося, що суд нас підтримає.

Доказів достатньо», — наголосив Сергій Князєв.

За умисне вбивство двох осіб зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення – ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы