чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Тенденції рекламного ринку обговорили у Черкасах

Сучасні тенденції рекламного ринку та кроки, на які треба йти, аби поліпшити візуальний вигляд міста, обговорили в Черкасах на 2-ій Міжнародній конференції «Оutdoor3».

Вона зібрала десятки провідних вітчизняних та міжнародних експертів у цій галузі, а ще – представників бізнесу й влади. У результаті напрацьовано спільні пропозиції, які надалі планують адресувати до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. Важливим є те, що сформульовані тези є спільним баченням представників муніципалітетів, бізнесу та експертів.

Ці тези, на думку організаторів, варто враховувати під час підготовки змін до Закону України «Про рекламу» та Типових правил розміщення зовнішньої реклами. Про це «Нова Доба»  дізналася від прес-служби Черкаської міськради.  Ініціювали проведення такої конференції в черкаській мерії.

За словами начальника відділу реклами та дизайну міського середовища Черкаської міської ради Андрія Поліщука, наше місто на рівні держави взяло на себе місію внесення позитивних змін в розбудову рекламної галузі в цілому. – Напевно, черкаська міськрада може вважатися трендсеттером з-поміж муніципалітетів у сфері зовнішньої реклами. Черкаси одні з перших розробили Схему розміщення зовнішньої реклами з урахуванням показників медіаефективності реклами.

Спільними з операторами рекламного ринку зусиллями розроблено Збірник типових спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами в місті Черкаси. Утім, звісно, нам ще є над чим працювати. Посадовець висловив сподівання, що у обласному центрі вдасться в майбутньому максимально оновити «парк рекламних конструкцій» на більш сучасні. – Звісно, для того, щоб оператори інвестували в це, ми, зі свого боку, маємо забезпечити їм стабільність, чіткі правила гри й у цілому послідовність дій, – підкреслив Андрій Поліщук.

Із власним досвідом упорядкування зовнішньої реклами під час конференції поділився й міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич. Зізнається, у своїй нинішній роботі керується двома принципами – закон та порядок. Це ж стосується і рекламного бізнесу. За його словами, кількість бордів у місті поступово вдається зменшити. Більше того – він переконаний, що це піде на користь безпосередньо й самим операторам зовнішньої реклами. Мовляв, більше носіїв не завжди рівноцінно підвищенню прибутку. За його словами, коли став керівником міста, взявся проводити численні зустрічі з представниками цього бізнесу. Тоді звертався до них із проханнями зменшити кількість бордів удвічі та в цілому привести їх до ладу.

Натомість жодна з них не принесла очікуваних результатів. – Тільки після того, як ми почали зносити конструкції люди зрозуміли всю серйозність моїх намірів, – сказав він. – Насправді, я не збираюся знищувати рекламний бізнес, оскільки без нього не зможуть розвиватися й інші напрямки, але нам слід розробити чіткі правила й дотримуватися їх. Олександр Сєнкевич подякував за сприяння та активну участь в реформуванні рекламної галузі Миколаєва Оксані Поліщук, голові Асоціації операторів зовнішньої реклами України.

За словами очільника міста, вони й надалі продовжать співпрацю в даному напрямку. Начальник відділу зовнішньої реклами в департаменті економічної політики Львівської міської ради Олена Хестанова розповіла, що шляхом перемовин із операторами зовнішньої реклами їм вдалося зберегти від «спотворення» нею історичну частину міста. Нині вони розробили карту рекламно-містобудівного зонування Львова, яке передбачає чотири зони. Це центральна (зона ЮНЕСКО), історичного ареалу, транспортних вузлів і магістралей та остання – зона сучасної забудови.

Зонування накладає певні обмеження щодо розміщення тих чи інших рекламних конструкцій. – При розробці такого класифікатора бралися до уваги архітектурні, функціонально-планувальні та культурні чинники міського середовища, – зазначила вона. – Всі ми розуміємо, що стиль, матеріал та розмір рекламних носіїв можуть спотворювати враження від загальної забудови міста та закривати собою архітектурні об’єкти. Особливо негативним прикладом є розміщення конструкцій на дахах, бо це за собою тягне ще й пошкодження будівлі.

До слова, вона зауважила, що наразі місто заохочує власників бізнесу розміщувати рекламу на будівельному риштуванні та шляхом встановлення нових зупиночних павільйонів із рекламою (таких торік у Львові змонтували 32). – Ті проблеми, які тут озвучувалися, характерні для багатьох міст, Черкаси – не виняток, – зазначив перший заступник міського голови Черкас Станіслав Овчаренко. – Але в багатьох питаннях, для прикладу, знесення чи «окультурення реклами», місцеве самоврядування, подекуди, обмежене. Для цього потрібні законодавчі зміни. Тим більше, що всі ми розуміємо, що реклама увійшла в наше повсякденне життя.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы