чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Прокуратура намагається запобігти приватизації кінотеатру «Салют»

У ході опрацювання стану збереження майна комунальних закладів, призначених для організації дозвілля молоді та його цільового використання, прокуратурою встановлено факт прийняття Черкаською міською радою рішення про включення до об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації, приміщення кінотеатру «Салют». Оренда вказаного приміщення приносить до дохідної частини місцевого бюджету щороку понад 200 тис. грн. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Водночас приміщення кінотеатру у 1995 році передано Центру дитячої та юнацької творчості м. Черкаси та є складовою частиною позашкільного навчального закладу. Рішенням виконкому Черкаської міської ради у 2007 році територіальній громаді міста Черкаси дозволено оформити право власності на вказану будівлю, що знаходяться в оперативному управлінні позашкільного навчального закладу.

Оскільки вказане рішення порушує вимоги чинного законодавства України, адже суперечить інтересам держави у сфері забезпечення належних умов для організації дозвілля молоді, з метою недопущення скорочення мережі комунальних закладів вказаного призначення органами прокуратури області оскаржено до суду рішення органу місцевого самоврядування в частині включення будівлі кінотеатру до переліку об’єктів, які пропонуються до приватизації.

Незважаючи на обґрунтованість позовних вимог прокурора, господарським судом Черкаської області у задоволенні позову відмовлено.

Однак, прокуратурою Черкаської області внесено апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції. Справа перебуває у провадженні Київського апеляційного господарського суду.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы