чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах відкрили оновлений Палац одружень після реконструкції

Історична будівля Палацу одружень нарешті відкрила свої двері після реконструкції, яка тривала упродовж майже всього літа. На День міста символічну стрічку на вході в оновлене приміщення перерізали міський голова Анатолій Бондаренко, очільник області Юрій Ткаченко та заступник міністра юстиції України Сергій Петухов. Вони ж і вручили свідоцтва про шлюб першим кільком парам, що побралися цього дня.

Нагадаємо, ця архітектурна пам’ятка була зведена 1892 року черкаським інженером, грабарем-підрядником Щербиною. У різні періоди в будівлі, серед іншого, розміщувалися партійні та радянські органи влади, будинок піонерів, тут працював і відомий поет та журналіст Василь Симоненко. Із 1970 року в цьому приміщенні діє міський Палац одружень.

– Ця реконструйована зусиллями міської влади будівля – архітектурна та історична перлина обласного центру – є чудовим подарунком для міста до його 730-ої річниці від дня заснування, – сказав міський голова Анатолій Бондаренко на відкритті. – Наша команда працює й працюватися задля того, щоб Черкаси з кожним днем процвітали.

На День міста побралися 10 черкаських пар. Першим трьом із них владці вручили свідоцтва про шлюб – Євген та Зоя Старинець, Олександр та Ірина Сушко, Сергій та Катерина Лимар. Серед подарунків – політ над містом.

– Щиро бажаю кожній із цих новостворених родин довгих років спільного життя та зберегти ті ніжні почуття, котрі їх переповнювали у такий важливий для них день, – сказав Анатолій Васильович.

Заступник міністра юстиції України Сергій Петухов зазначив, що здивувався, коли вперше побачив черкаський РАЦС.

– Черкасам пощастило, бо тут є настільки красива будівля для одружень, – зазначив він. – Ми вдячні місцевій владі, котра доклала всіх можливих на даному етапі зусиль для того, щоб реставрувати її та підтримувати в порядку.

rada.cherkasy.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы