чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах затримано інтернет-шахрая, який ошукав близько 100 людей

На даний час проводяться заходи по встановленню повного кола осіб, які постраждали в наслідок злочинної діяльності шахрая. За отриманою інформацією їхня кількість сягає близько 100, а сума коштів отримана від шахрайських дій становить близько 400 000 гривень.

Під час огляду орендованої квартири в якій він мешкав, працівниками поліції було виявлено та вилучено знаряддя персональний комп’ютер підозрюваного, банківські картки, чорнові записи та інше. Зібравши необхідну доказову базу правоохоронці провели заходи по затриманню зловмисника. Ним виявився 37-річний вінничанин, який проживав у Черкасах.

Зловмисник діяв за досить простою схемою, будучи авторизованим користувачем Інтернет ресурсу, використовуючи персональний комп’ютер, розміщував оголошення з неправдивою інформацією про продаж автозапчастин. За вказаними оголошеннями на сайті, йому телефонували жителі різних міст України, які бажали придбати автозапчастини до своїх автомобілів.

Під час листування через соціальну мережу Інтернет, шахрай завідомо не маючи наміру виконати перед покупцями обов’язки по продажу замовленого, під приводом відсутності товару, обіцяв надіслати вищезазначені автозапчастини впродовж декількох днів кур’єрською поштою, за умови внесення покупцями авансових платежів на карткові рахунки. Як з’ясувалося банківські картки, якими користувався зловмисник, він також видурив у своїх знайомих. Наразі задокументовано п’ять епізодів діяльності пов’язаної з ошукуванням громадян через мережу Інтернет.

Зловмисник, авторизувавшись на декількох Інтернет ресурсах з продажу автозапчастин, пропонував громадянам деталі до автомобіля, однак щоб їх отримати, покупці повинні були внести авансовий платіж, в залежності від суми замовлення. Довірливі громадяни перераховували кошти, проте товар так і не отримували.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы