чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Проект року: у Черкасах біля Долини троянд планують збудувати масштабний спортивно-оздоровчий центр

Масштабний та багатофункціональний інфраструктурний об’єкт планують збудувати на березі черкаського Дніпра вже у найближчі півтора-два роки.

Рекреаційний культурно-спортивний та фізкультурно-оздоровчий центр "Академія футболу "Черкаський Дніпро" – дітище ініціатора та, відповідно, інвестора будівництва, – футбольного клубу "Черкаський Дніпро". Організатори розповідають: зводять центр, який стане базою для навчань та тренувань молодих футбольних талантів, а разом з тим – і базою для повноцінної підготовки резерву команди.

Так, спортивно-оздоровчий комплекс вміщуватиме п’ять футбольних полів, офісно-готельний комплекс із конференц-залом, фітнес-центр, аквапарк, яхт-клуб, тенісні корти, медичний центр для обслуговування спортсменів. Завдяки розгалуженій інфраструктурі, розповідають у "Черкаському Дніпрі", об’єкт стане не лише зоною спорту, оздоровлення та дозвілля, а й туристично привабливим місцем.

За словами президента клубу "Черкаський Дніпро" Володимира Лашкула, паралельно з розвитком професійної футбольної команди триває будівництво Академії футболу для дітей та юнацтва у Білозір’ї. Вже у травні розпочнеться набір обдарованих дітей, які зможуть стати вихованцями Академії. Вони безкоштовно проживатимуть та навчатимуться на території комплексу. Візьмуться за них досвідчені футбольні тренери та вихователі.

Проект буде винесений на розгляд депутатів Черкаської міської ради і, за словами віце-президента футбольного клубу "Черкаський Дніпро" Сергія Лашкула, стане своєрідним лакмусовим папірцем, який продемонструє ставлення міських обранців до інвесторів. Тим часом схвальні відгуки про плани збудувати масштабний комплекс пролунали у столиці.

Так, президент федерації футболу України Андрій Павелко назвав такий проект сміливим та прогресивним кроком не лише для Черкаської області, а й для країни загалом.

vikka.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы