чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Продав 79 тонн сої за фальшиві долари

До Золотоніського відділу поліції наприкінці лютого звернувся 40-річний житель Чапаєвки Сергій і повідомив, що проти нього вчинено шахрайські дії та попросив допомоги.

Сергій займається фермерством і вирощує сою. До нього зателефонував Віктор і запропонував купити сою за вигідною ціною.

Через кілька днів Віктор з товаришем Миколою приїхав двома зерновозами з прицепами в село за покупкою. Обговорили питання і поїхали вантажитись. Набрали 79 тонн сої й повідомили, що будуть розраховуватись доларами. Але поки-що їх немає в наявності, треба зустрітись з людиною, яка їх підвезе. Отож вони відїдуть, щоб їх забрати, а зерновози залишать в Чапаєвці. А щоб хазяїн не сумнівався, то залишають йому ще й технічні паспорти обох вантажівок. Наступного дня приїхали до Сергія, віддали 25 500 доларів і, розпрощавшись, поїхали.

Цього ж дня до Сергія зателефонував товариш і попросив позичити йому 1600 доларів, на що той погодився. Взявши в борг долари, товариш поїхав до Черкас міняти їх на гривні. А в банку йому сказали, що долари несправжні і порадили звернутись в поліцію.

Він відразу ж зателефонував Сергію, а той, відклавши усі справи, помчав у Золотоношу, де в банку це підтвердили. Переглянувши всі купюри номіналом по 100 доларів, помітив різницю між фальшивими і справжніми. Справжніх, на жаль, виявилось тільки чотири купюри.

Слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції розпочато досудове розслідування за ч.3 ст. 199 КК України, санкція передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

 Проводяться слідчо-оперативні заходи по встановленню шахраїв і їх місця знаходження. Поліції доводиться розплутувати шахрайський ребус, в якому підступно була використана довірливість.

Олеся Помагай

kray.ck.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы