чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах майстра ремонту побутової техніки викрили у шахрайстві

Приватний підприємець здавав до ломбардів комп’ютерну та побутову техніку, яку люди приносили до його сервісного центру для ремонту. На сьогодні слідством вже доведено 82 епізоди його кримінальної діяльності. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років за гратами. Про це «Новій Добі» повідомляє ГУ НП у Черкаській області

Із повідомленням про привласнення майна до Черкаського відділу поліції звернувся 31-річний місцевий житель. Чоловік розповів поліцейським, що у нього зламався системний блок комп’ютера. Він його віддав ремонтувати у відділ ремонту побутової техніки, розташований в одному із магазинів міста. Від працівника майстерні отримав квитанцію. У призначений час прийшов забрати його, але у відповідь почув, що техніка ще не відремонтована, крім того повернути її клієнту майстер відмовився. Почувши таку відповідь, заявник звернувся до поліції..

Як з’ясувалося, заявник був лише одним з потерпілих, яких за короткий проміжок часу зміг ошукати 31-річний підприємець. Зловмисник брав у клієнтів комп’ютерну та побутову техніку для проведення ремонтних робіт, після чого здавав її в ломбарди міста. Свої дії зловмисник пояснив наявним боргом.

Під час огляду майстерні поліцейські вилучили декілька десятків квитанцій на його ім’я про здачу чужої техніки до ломбардів міста. Слідством уже доведено 82 епізоди його кримінальної діяльності. За наявною у поліцейських інформацією, кількість ошуканих майстром клієнтів може бути значно більшою.

За фактом привласнення та розтрати майна слідчим відділом Черкаського відділу поліції проводиться розслідування у ряді кримінальних проваджень відкритих за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років. Проводяться заходи по встановленню місця знаходження привласненої техніки. Вирішується питання обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы