чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

На область виділили 50 пачок препарату «Таміфлю»

Оперативну нараду Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації провели за участю головних позаштатних спеціалістів: інфекціоніста, пульмонолога, акушер-гінеколога, дитячого інфекціоніста та анестезіолога.

Вони нагадали та пояснили присутнім схеми лікування грипу для різних категорій пацієнтів, зокрема, вагітних. А також наголосили на особливостях застосування противірусної терапії. Так, обласний інфекціоніст Світлана Волгіна радила найперше ретельно підходити до збору анамнезу, тобто встановлення діагнозу.

Крім того, на засіданні обговорили питання посилення заходів щодо попередження захворювань на грип та гострі респіраторні інфекції. «Нова Доба» про це дізналася в департаменті охорони здоров’я ЧОДА.

Начальник управління надання медичної допомоги дорослому населенню Лариса Кошова повідомила, що на область вже розподілено 50 пачок препарату «Таміфлю», який використовують для лікування вірусу грипу А (Н1N1). Найближчим часом область сподівається на постачання гуманітарної допомоги цих ліків із Прибалтики.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы