чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У центрі Черкас запрацювала льодова арена (ВІДЕО)

Розваги на ковзанах. В Черкасах розпочала роботу льодова арена просто неба. Ковзанку, як і минуло річ, облаштували у сквері за Будинком рад. Запрацювала вона у переддень Різдва. 

Від перших несміливих кроків початківців – до впевнених піруетів досвідчених ковзанярів. У перші ж години на черкаській ковзанці – аншлаг. Урочистого відкриття льодової розваги не влаштовували, та люди кажуть: змоги покататись чекали давно, тож прийшли, не зволікаючи.

Назар, житель м. Черкаси: "Каток хороший. Атмосфера хорошая. Вообще все здесь хорошо"

Ковзани дають напрокат за минулорічними цінами. Для дітей – 30 гривень, для дорослих – 40. Та досвідчені ковзанярі кажуть: краще – зі своїми. Віталій і Наталя на лід виходять вже кілька років. І не тільки у Черкасах. Кажуть: наша ковзанка не гірша, ніж в інших містах.

Наталія, Віталій: "Хороший лід. І хороша альтернатива закритій ковзанці. Тим більше, зараз сніг. Це додає гарний настрій. Можна не тільки кататись, а й слухати новорічну музику. Новорічний настрій такий"

У "Дирекції парків", що опікується ковзанкою, кажуть: при облаштуванні врахували минулі помилки. Тож, аби лід був рівним і якісним, його заливали надтонкими шарами, по 3-5 сантиметрів на день. Поки ковзанка працює у тестовому режимі. Та час перебування на ній необмежений.

Льодова арена працюватиме до останнього відвідувача.

vikka.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы