чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

«Такого бардаку, як у Черкаській міськраді, я не бачив у жодному селі» – Анатолій Бондаренко

Відбувся круглий стіл, на якому голова міської ради Черкас Анатолій Бондаренко зустрівся із громадськістю. На ньому він поділився своїми планами та вислухав пропозиції від громадян. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

– Я керував різними підприємствами, і зі мною траплялися різні ситуації. Але такий бардак, який побачив у міській раді – я такого не бачив у жодній сільській раді. Тим обсягом, який мені приходиться «розгрібати» – починаючи від тендерів, закінчуючи ремонтом доріг, я шокований, – ділиться емоціями на початку заходу Анатолій Бондаренко.

Новообраний мер Черкас заявляє: важкої роботи не боїться, тому готовий повністю присвятити себе вирішенню господарських справ міста. Щоб не відволікатися від основної роботи, відмовився від депутатського крісла в обласній раді. Вчорашні події на сесії ради оцінив негативно, однак детальних коментарів не надав.

– Мені немає коли займатися облрадою. У мене зараз стільки питань у житлово-комунальній сфері. Я буду займатися господарськими справами – зазначив Анатолій Васильович.

Анатолій Бондаренко обіцяє за найближчий рік продемонструвати належний рівень вирішення проблем черкасців. У першу чергу планує довести до кінця початі попередниками ремонти доріг та пішохідних доріжок. А вже потім – ініціювати нові реконструкції. Наприклад, реконструкція бульвару Шевченка включатиме в себе нову пішохідну доріжку, місця для відпочинку і клумби. Роботи почнуть навесні, мають впоратися у першій половині року, для цього залучать відповідальну компанію.

Також міський голова прокоментував стан справ із ремонтом доріг у Черкасах:

– Гроші, передбачені на ремонт доріг у цьому році, ми не встигаємо використати. Ще 3-4 дні нагляд дає нам працювати, і все – ми забороняємо далі асфальтування. Можливо, ми встигнемо повністю зробити вулицю Молоткова, для цього залучать додатково техніку, щоб ми за 1-2 дні змогли завершити роботи.

На зустрічі з мером черкасці наперебій висловлювали багато скарг та пропозицій. Громадяни, не отримавши відгуку від попередньої влади, сподіваються, що хоча б новий міський керівник зверне увагу на наболілі проблеми Черкас: скандал довкола гуртожитку на Горького 4, негативна екологічна ситуація, потреба сортування сміття та зведення сміттєпереробних підприємств, відсутність кормів для 750 безпритульних собак у притулку.

З нагальністю вирішення більшості озвучених проблем черкасців Анатолій Бондаренко погодився.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы