чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Відбувся ярмарок-конференція польсько-українського проекту «Сільське мікропідприємництво в Україні. Пошук нових фінансових джерел»

2 та 3 грудня 2015 року у Черкаському художньому музеї відбувся ярмарок-конференція польсько-українського проекту «Сільське мікропідприємництво в Україні. Пошук нових фінансових джерел», та підсумкова зустріч учасників спільних проектів, які виконувалися у 2015 році Щецинським навчальним центром Фундації розвитку місцевої демократії (FRDL) та черкаською експертною групою МГО «Інститут демократії імені Пилипа Орлика».

На заході булипредставлені, зокрема, нові туристичні пропозиції, створені та апробовані в 14 селах Черкаської області – Боровиці, Головківці, Івківцях, Суботові (Чигиринський район), Леськах (Черкаський район), Гельмязеві (Золотоніський район), Охматові та Сорокотязі (Жашківський район), Грушківці та Лузанівці (Кам’янський район), Пугачівці та Коржовій (Уманський район).

Було презентоване видання «Українське тематичне село запрошує!» - порадник для вчителів, організаторів екскурсій та розваг, в якому розповідається як про саму концепцію «Тематичного села», яка успішно застосовується в Європейських країнах для відновлення сільських громад, активізації їх творчого та підприємницького потенціалу та приваблення туристів до сільської місцевості, так і про можливості використання екскурсій та розваг в селі для урізноманітнення навчально-виховної роботи для школярів.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы