чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Третину працівників колишньої ДАІ на Черкащині в процесі реформування структури звільняють

Після реформи в поліції кількість патрульних на вулицях Черкас має зрости, бо кожен працівник поліції, що здійснюватиме патрулювання, зможе водночас виявляти порушення, складати адміністративні протоколи, здійснювати профілактичні заходи тощо. Про це на круглому столі у Черкасах, підбиваючи підсумки тижня безпеки руху, повідомив заступник начальника відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції України в Черкаській області Олег Єргаков.

– Управління превентивної діяльності – це структура, яка опікуватиметься питаннями безпеки дорожнього руху замість ДАІ. Та на неї ще буде покладена функція публічної безпеки: патрулі здійснюватимуть патрулювання вуличної дорожньої мережі, населених пунктів. Тобто, наглядатимуть за дорожнім рухом і громадським порядком. Робота патрульних і дільничних інспекторів буде об’єднана, – зазначив Олег Єргаков.

Крім того, в сільських населених пунктах, районах області, де раніше працював один наряд Державтоінспекції, після реформи кількість нарядів зросте до 4-х.

– Тобто, інспекторів ДАІ замінять патрульні поліцейські. Це будуть нові люди. Щодо старих працівників, то частина з них звільнена при переході з міліції в поліцію через негативні мотиви, а частина просто не захотіла працювати в нових структурах. Всього по області це близько третини працівників колишніх інспекторів. У нових же штатах для нових підрозділів проводитиметься переатестація, яка має відбутися десь протягом двох місяців. Керівний склад проходитиме тести на поліграфі, – зазначив доповідач.

І, наприклад, смілянський відділ поліції матиме в штаті відділ чи сектор превентивної діяльності, що включатиме патрулі та нагляд за публічною безпекою на території Смілянського району. Там будуть патрулі швидкого реагування. Тобто, це буде конгломерат між патрулем і слідчо-оперативною групою.

За словами фахівця, навчання для патрульної поліції розпочнеться 21 грудня і триватиме 9 тижнів. Випуск складатиме близько 250 працівників.

Нові патрульні повинні вийти на роботу наприкінці лютого 2016 року. Допоки працюватимуть наряди ДАІ.

procherk.info

 

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы