чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Тонну спирту вилучили правоохоронці у черкаських фальсифікаторів алкоголю

Це вже друга злочинна група, виявлена цього року працівниками Управління протидії злочинам у сфері економіки в Черкаській області, яка займалася продаж фальсифікованих підакцизних товарів. Організатору групи, яка була затримана раніше, оголошено про підозру. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС Черкаської області.

Як установили правоохоронці, незаконний бізнес організували п’ятеро жителів Черкаської області віком від 31 до 62 років. Між членами злочинної групи були чітко розподілені обов’язки: один із зловмисників займався виключно крупними поставками спирту, який зберігав у орендованих ним гаражах. Інші члени групи займалися дрібнооптовою торгівлею фальсифікату через продавців-посередників на території усієї Черкаської області.

Під час обшуків їхніх домоволодінь та автомобіля одного з членів групи, працівники міліції вилучили близько тонни спирту та водно-спиртової суміші на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

На даний час правоохоронці володіють інформацією щодо 40 осіб, які співпрацювали з членами групи по розповсюдженню отрути. За попередніми даними, за останній рік зловмисники реалізували близько 30 тисяч літрів підакцизних товарів на загальну суму понад 1 мільйон гривень.

Наразі тривають слідчі дії по кримінальному провадженню, яке відкрито за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 204 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы