чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Двох черкаських слідчих судитимуть за службові зловживання

Двох слідчих Соснівського РВ судитимуть за зловживання службовим становищем та отримання неправомірної вигоди шахрайським шляхом. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Прокуратури Черкаської області.

Прокуратурою області за наслідками досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох слідчих Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області.

Слідством встановлено, що один із обвинувачених, використовуючи надану йому владу та службове становище, діючи умисно, з корисливих мотивів та всупереч інтересам служби в червні поточного року, ввівши в оману особу, відносно якої розслідував кримінальне провадження, про стан досудового розслідування в даному провадженні, шахрайським шляхом отримав неправомірну вигоду в сумі 2000 грн.

Інший обвинувачений, будучи повністю обізнаним із злочинним умислом колеги, сприяв йому у вчиненні протиправних дій, а після скоєння злочину – переховував останнього, виступивши таким чином пособником.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 190 КК України та ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 364, ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 190 КК України.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы