чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Систему субсидій в Україні буде докорінно реформовано

Систему субсидій в Україні буде докорінно реформовано. Про це заявив Міністр соціальної політики України Павло Розенко у Парламенті під час «Години запитань до Уряду», – пише офіційний сайт Кабміну «Урядовий портал».

Зокрема, Міністр зазначив, що міг би формально сказати: на сьогодні в Україні існують дві програми, які захищають людей від підвищення цін на житлово-комунальні послуги, на газ тощо.

Це – система адресних субсидій і система компенсацій підняття тарифів, що була прийнята півроку тому, коли людям, дохід яких є меншим за прожитковий мінімум на члена родини, компенсується вартість підняття цін на житлово-комунальні послуги.

«Але сказати, що ми і я особисто задоволені від того, як працює ця система субсидій, очевидно, що не можна. Нині в систему субсидій залучено трохи більше 1 мільйона 100 тисяч людей. Хоча, за нашими розрахунками, в ній на сьогодні має бути щонайменше 3,5 мільйона людей. Очевидно, що такий стан є незадовільний, бо люди елементарно не довіряють сучасній системі соціального захисту від підвищення цін», – наголосив Міністр.

Павло Розенко повідомив, що на останній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України від Міністерства соціальної політики були запропоновані конкретні механізми щодо докорінного реформування системи субсидій в Україні.

«Така реформа буде здійснена, я сподіваюся, в найкоротший термін. Ми будемо спрощувати процедуру надання субсидій, ми будемо знімати з системи субсидій зайві критерії, які обмежують права людей на отримання субсидій. Ми будемо робити систему субсидій прозорою, простою і зрозумілою для кожної людини. Хочу ще раз підкреслити, що це буде зроблено буквально найближчим часом, і ми таким чином відновимо довіру суспільства до системи соціального захисту населення», – наголосив він.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы