чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкащанин намагався здати мертву корову на м’ясокомбінат

Працівники відділу ветеринарної міліції УМВС України в Черкаській області не допустили надходження яловичини сумнівного походження на стихійні ринки Черкащини. Варто зазначити, що власник цього товару вже притягувався до відповідальності за таке ж саме діяння. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До працівників відділу ветеринарної міліції УМВС України в Черкаській області надійшла інформація від інспекторів дорожньо-патрульної служби ДАІ про те, що вони зупинили автомобіль, водій якого перевозив труп великої рогатої худоби без відповідних на те документів.
На місці події співробітники ветеринарного встановили, що водій, 45-річний черкащанин, який уже притягувався до адміністративної відповідальності за спробу здати мертву корову до переробного цеху. Цього разу у власника тварини знову не було документів дозвільного характеру та ідентифікаційні документи, через що неможливо було встановити інформацію про походження корови та чи хворіла вона на небезпечні хвороби. Так, як самостійно перевезти тварину він не мав змоги, тому попросив допомогти свого знайомого. Зі слів власника худоби, він знову ж таки її віз, щоб здати на м’ясокомбінат для подальшої переробки на продукцію.

Правоохоронці, отримавши письмову згоду чоловіка, утилізували труп тварини в худобомогильнику під чітким контролем ветеринарного лікаря.
Співробітники відділу ветеринарної міліції склали адміністративний протокол відносно порушника за ч. 2 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини та грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення. Зібрані матеріали передано для прийняття рішення до Золотоніського міськрайонного суду.

Правоохоронці вкотре просять черкащан не купувати м’ясо сумнівного походження, тому що подібні «бізнесмени» реалізують такий товар саме на стихійних ринках.

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы