чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Два КаМАЗа, виділених Черкащиною на АТО, возять щебінь на Київщині, – Коваль

Кому війна, а кому – мати рідна. Під час круглого столу із волонтерами заступник голови Черкаської ОДА, керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль озвучив факти зловживань із допомогою для фронту.

- Волонтери, які побували у Новоайдарівці були дуже подивовані тим, що гуманітарна допомога, яку вони передають в зону АТО з’являється в магазинах. Зокрема на прилавках магазинів в зоні АТО волонтери побачили сир Кам’янського заводу і «Тальнівську воду». Знайти крайнього там не можливо. Так само, коли ми спілкувались із бійцями батальйону «Айдар» і Збройних сил України, вони розповіли такі ж факти і відносно техніки. Тож направляйте допомогу не через когось, а конкретно на якусь військову частину.

Також, у військових частинах повинна бути визначена відповідаотна особа – командир чи його заступник, який мусить розписатись за отриманий гуманітарний вантаж. На минулому тижні був на засіданні федерації роботодавців. Вони сказали, що готові допомогти КаМАЗами, КрАЗами, але був прикрий випадок. Одне із підприємств Черкащини, яке направило в зону АТО два КаМАЗи, вирішило перевірити, де знаходяться їхні машини і виявили, що обидві вантажівки не на фронті, а возять щебінь у Київській області, – розповів Віталій Коваль.

Мирослав Дебич

dzvin.org

 

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы