чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах відкриють єдину в місті тренувальну базу для водіїв

В обласному центрі з’явиться тренувальна площадка для водіїв, які хочуть покращити свої водійські вміння. Вона діятиме на території Черкаського аеропорту й працюватиме по вихідних.

Ініціатором стврення водійської тренувальної бази став автомобільний клуб “Черкаси”, який відомий організацією автомобільних перегонів в області.

– Ми вже давно розмірковували над ствренням майданчика на якому могли б тренуватися як спортсмени, так і пересічні водії, – розповідає в коментарі “Про все” керівник АК “Черкаси” Андрій Яроменко. – До нас може приїхати кожен і відточити свою водійську майстерність, чи наовчитися чогось нового. Наші кваліфіковані тренери дадуть майстер-класи зі швидкісного маневрування та проходження поворотів, розкажуть та покажуть, як треба правильного паркуватися на авітках із різними габаритами та навчать відчувати своє авто. Запрошуємо також до співпраці й автомобільні школи, адже наразі це єдиний великий та безпечний майданчик у Черкасах. Тим паче, що відточувати свою майстерність потрібно саме на закритих майданчиках. Тому, попри складні часи, ми все-таки зважилися на такий крок.

Пробні тренування на майданчику пройдуть уже цими вихідними – 28 грудня з 12:00 до 16:00. Довідатися детальнішу інформацію можна за телефоном (067)470 46 51. Офіційне відкриття тренувальної бази вже на початку наступного року.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы