чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Одарич: «Роздача землі воїнам АТО породжує соціальну несправедливість і корупцію»

Під час прес-конференцїі, на якій був присутній власний кореспондент «Нової Доби» мер Черкас розповів, чому вважає роздавання земні воїнам АТО несправедливим і таким, що сприятиме корупції. 

– Те, що я скажу, багатьом не сподобається, але я вважаю, що про це треба говорити правдиво і не закривати на це очі, – відзначив Сергій Олегович. – Я вважаю, що будь-які роздачі якихось привілеїв створюють грунт для корупції. У нас з’являються «учасники Куликовської битви»; у нас уже ледь не вся Україна в Чорнобилі рятувала людство від екологічної катастрофи. І що далі ми від Великої вітчизняної війни, тим більше у нас стає її учасників.
З’їздив чиновник на 3 дні, походив по Донецькій області, привіз довідочку і вже він хоче стати учасником бойових дій. А хтось хоче так походить і проскочити через закон про очищення влади.

Другий аспект цієї проблеми – це породження соціальної несправедливості. Якщо держава йтиме таким шляхом, вона ділитиме людей на чорних, білих, сірих і так далі. Припустимо, що всім учасникам АТО нададуть по 10 соток землі в місцях, де вони живуть. Скажімо, людина отримає 10 соток у центрі Черкас. І такий самий боєць, який не менше ризикував, отримає 10 соток в Городищі. Його земля буде коштувати 10 тисяч гривень. Земля ж у Черкасах матиме вартість 20 тисяч доларів. Чому держава одному надала допомогу в розмірі 10 тисяч гривень, а другому – в розмірі 20 тисяч доларів?

Тому я вважаю, що якщо держава вважає за потрібне віддячити людям, які ризикують своїм життям і здоров’ям для її захисту, вона повинна це зробити чесно і прозоро, не ділячи їх за місцем проживання, прописки тощо. Це може бути скажімо матеріальна допомога в розмірі 200 тисяч гривень. Можна зробити диференційований підхід залежно від тривалості перебування в зоні АТО тощо.

novadoba.com.ua

 

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы