чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У водоканалі попереджують про шахраїв

Черкасців обдурюють горе-підприємці, прикриваючись ім’ям Водоканалу.

Вони виконують роботи із демонтажу-монтажу водомірів, не маючи на те ліцензії, а подекуди – відповідних професійних навиків.

Лише минулого тижня сталося три випадки, коли після надання ними “послуг” виникли аварійні ситуації, повідомляє КП “Черкасиводоканал”.

– Певні приватні особи, які називали себе працівниками “Водоканалу”, встановлювали лічильники води, після чого у споживачів виникали проблеми на внутрішньобудинкових мережах.

Звісно, відповідальних осіб знайти не вдалося, оскільки роботи виконували не офіційно: без угоди, актів виконаних робіт тощо. – розповідає директор “Черкасиводоканалу” Сергій Овчаренко.

Як зазначає начальник енергослужби КП “Черкасиводоканал”, при неправильному встановленні лічильника можна пошкодити елементи трубопроводу (крани, фільтри, з’єднувальні частини), що призводить до протікань води, у подальшому – до пориву.

Також можна зіпсувати безпосередньо водомір, вплинувши таким чином на точність його показників. Водоканал застерігає і попереджає споживачів!

У підрядників потрібно вимагати ліцензію, типовий договір, а опісля виконання слід підписати акти виконаних робіт. Таким чином можна убезпечити себе, в разі чого мати змогу вирішувати питання на офіційному рівні.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы