чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Розпочато 19 кримінальних проваджень за фактами порушень законодавства під час виборчого процесу

Про це сьогодні повідомив виконувач обов’язків прокурора області Іван Шевченко на прес-конференції з питань стану додержання вимог виборчого законодавства на території області під час позачергових виборів народних депутатів України.

– На сьогодні до органів внутрішніх справ надійшло 146 заяв та повідомлень про порушення у виборчому процесі, з яких 19 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зокрема, п’ять із них – за фактами перешкоджання здійсненню виборчого права; три – за надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікацію виборчих документів; два – за підкуп виборців; два – за викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства; одне – за погрозу або насильство щодо державного чи громадського діяча та одне – за погрозу фізичної розправи, – поінформував Іван Шевченко.

За фактом підкупу виборців зловмиснику вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудові розслідування в усіх кримінальних провадженнях тривають та перебувають на постійному контролі керівництва прокуратури області.

До органів прокуратури області надійшло 24 заяви із приводу порушень виборчого законодавства, з них 20 скеровано до органів внутрішніх справ, дві – до відповідної окружної виборчої комісії та одну – до слідчого відділу прокуратури області.

Заяви стосувались втручання в роботу територіальних виборчих комісій, вчинення тиску на їх членів, погроз заподіяння шкоди життю та здоров’ю кандидата у народні депутати, незаконної агітації, пошкодження невідомими особами агітаційних матеріалів, підкупу виборців та інших порушень виборчого законодавства.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы