чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкащан просять обмежити використання електроприладів в години пік

Зважаючи на напружену ситуацію з поставками палива на теплові електростанції країни, ПАТ «Черкасиобленерго» звертається до всіх споживачів з проханням відповідально поставитися до ситуації, яка склалася в енергетичній галузі України та максимально обмежити споживання електричної енергії в години пікових навантажень: вранці з 8:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 22:00 години протягом осінньо-зимового періоду 2014-2015 р.р.

Для цього слід вимикати світло, виходячи з кімнати, не залишати побутові прилади в режимі очікування, обмежувати використання електрочайників, прасок, пральних машин, посудомийок, мультиварок, електродуховок, електронагрівальних приладів в години пікових навантажень. 

Крім того, слід регулярно очищувати від накипу електронагрівальні прилади та повністю завантажувати пральну машину. Це дозволить зменшити споживання електроенергії на 30%.

По можливості, необхідно купувати побутову техніку з класом енергоефективності не нижче «А», а звичайні лампочки розжарювання замінити на енергозберігаючі.

Не слід використовувати саморобні електронагрівальні прилади та суворо дотримуватись потужності, зазначеної у договорі, - підкреслюють в «Черкасиобленерго».

А ще заощаджувати значні кошти дозволить встановлення багатотарифних приладів обліку.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы