чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Передавати показники лічильників необхідно щомісяця

Згідно з Постановою КМУ № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», яка набула чинності із жовтня 2014 року, розрахунок пільг та субсидій віднині проводитимуть лише в межах соціальної норми.

Держава здійснюватиме відшкодування пільг за фактично спожиті послуги, тому власникам приладів обліку води щомісяця слід вчасно передавати постачальній організації показники лічильників на кінець кожного місяця. Це дозволить уникнути низки проблем.

– Вчасно передавати показники лічильників щомісяця необхідно для правильного нарахування за фактично спожиту питну воду та послуги з водовідведення, – наголошує заступник директора КП «Черкасиводоканал». – Отримавши показники, «Водоканал» проводить розрахунки, які відповідно надає в управління соціального захисту населення, щоби там своєчасно відбулось нарахування субсидій та пільг.

Як зауважує начальник служби обліку реалізації води і стоків, досить часто споживачі нехтують термінами подачі показників водомірів або ж вносять показники довільно. Це призводить до неправильного нарахування за надані послуги, доводиться перераховувати субсидії або пільги.

Слід наголосити, що споживачі мають надавати фактичні показники лічильників вчасно – щомісяця із 20 до 30 (31) числа станом на останній день місяця. Зробити це можна як телефоном (кол-центр «Водоканалу» 38-46-38), так і через мережу Інтернет на сайті  КП «Черкасиводоканал».

  Такі ж показники, що було передано на підприємство КП «Черкасиводоканал», слід дублювати у отриманій квитанції на оплату. Дотримуючись термінів подачі показників лічильників, споживачі Черкаського водоканалу зможуть отримати квитанції на оплату з правильними нарахуваннями та вчасно скористатися своїми пільгами.

КП «Черкасиводоканал»

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы