чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

На Черкащині збудують сонячну електростанцію

У місті Кам’янка Черкаської області планують збудувати сонячну електростанцію потужністю (на першому етапі) 25 мВт. Зокрема можливість будівництва даного об’єкту було розглянуто днями під час зустрічі голови обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка з міжнародною компанією «HaniWells», яка готова інвестувати кошти в такого роду проект, та товариством «Чиста енергія — 2011», що впроваджує його, повідомиляє прес-служба Черкаської облдержадміністрації.

Загальна вартість такого проекту, за попередніми підрахунками, сягає 800 мільйонів гривень. Електростанцію, яка працюватиме на сонячній енергії, хочуть звести на земельній ділянці площею 50 га на території колишнього цукрового заводу в Кам’янці.

Власник компанії «HaniWells» Хані Аль-Саліх зазначив, що такі проекти мають величезну користь для всієї держави в цілому. Та окрім здешевлення електрики, і енергетичної незалежності не завдають шкоди екології.

«Нашу компанію цікавлять інвестиції в “зелену” енергетику, — сказав він та додав, що у майбутньому, за умови що даний проект буде успішним, ми зможемо інвестувати більше коштів у розвиток регіону й цього напрямку альтернативної енергетики. Потужність першого етапу проекту сягатиме 25 мВт, а за умови його успішної реалізації інвестор зацікавлений збільшити потужність до 100 мВт.

Довідково: Компанія «HaniWells» була заснована в 1972 році з метою розвитку ринку нерухомості у Великій Британії. З часом фірма розширила ринки збуту та почала працювати в Іспанії, Італії, Німеччині, Франції, Дубаї, Аммані, Абу-Дабі та Катарі. На даний час компанія займається будівництвом закладів соціальної сфери: лікарень, шкіл, житлових та торговельних комплексів. Також володіє більше, ніж 300 об’єктами нерухомості власного дизайну в усьому світі. Завдяки зростанню попиту на сонячну електроенергію, організація ініціювала в 2005 році будівництво заводів з виробництва сонячної електроенергії.

Після успішного завершення проектів в Європі, компанія «HaniWells» розпочала роботу на Близькому Сході.

Девіз компанії: забезпечити наступні покоління чистими та надійними джерелами енергії.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы