чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Тепер можна прописатися на дачі

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо переведення садових і дачних будинків у жилі будинки та реєстрації у них місця проживання»

Законодавчим актом визначено порядок переведення у жилі садових та дачних будинків, уточнено зміст поняття «місце проживання фізичної особи».

Про це «Нова Доба» довідалася з офіційного сайту Верховної Ради України.

Законопроект підримали лише половина черкаських нардепів: Геннадій Бобов, Валентин Ничипоренко, Михайло Поплавський, Віктор Тимошенко, Микола Томенко.

Згідно із законом, «місцем проживання фізичної особи є житло, в якому вона проживає постійно або тимчасово».
Законом встановлено, що «громадяни відповідно до закону мають право на переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки, в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.
Рішення про переведення дачних і садових будинків у жилі будинки приймається відповідними органами місцевого самоврядування».

Відповідні зміни внесено до Житлового і Цивільного кодексів та Закону «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні».

Прикінцевими положеннями передбачено, що «тимчасово, до проведення реформи з питань адміністративно-територіального устрою дачні поселення та садівницькі товариства у приміських зонах обліковуються за тими населеними пунктами, з якими вони зв'язані в адміністративному або територіальному відношенні.

Тимчасово, до проведення реформи з питань адміністративно-територіального устрою, до жителів, об'єднаних постійним проживанням у межах села, селища, міста, що є самостійними адміністративно-територіальними одиницями, також відносяться жителі, які проживають постійно за межами цих адміністративно-територіальних одиниць та житло яких віднесено до відповідного села, селища чи міста».

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы