чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

В Городищі згоріло 5 будинків

Як повідомили очевидці трагедії, надзвичайна подія сталась 22 серпняі о 6 ранку. За їхніми словами, кілька цистерн потягу  зіштовхнулися і зійшли з рейок. При цьому одна  вибухнула.

Пожежу в Городищі локалізували, але рятувальники продовжують працювати. Ліквідувати пожежу непросто. Пальне розлилося вулицями. Рідина текла вниз до річки, розповів «Новій Добі» один з жителів Городища. Але один з жителів вирив собі власний став, і цей став опинився на шляху небезпечної рідини, тому вона накопичилася у цьому ставі, і це врятувало річку від забруднення.

За словами цього очевидця, винен у трагедії один з вагонів, який чомусь раптово зійшов з рейок (це сталося на вїзді в Городище, під мостом). Цей вагон став штовхати інші, тому загалом зійшло з рейок близько з двох десятків вагонів, загорілося 11. Усього в составі було 35 вагонів.

Як повідомив голова Городищенської районної державної адміністрації Микола Дудник, в результаті пожежі в окрузі повністю згоріли 5 будинків і частково - 20. «5 будинків повністю згоріло. Частково пошкоджено, зараз уточнюється за іншими садибах. Десь садиб 20 постраждало. Загиблих немає, Слава Богу. Поранених теж», - сказав Дудник.

За словами Дудника, зараз вирішується питання розміщення жителів, що залишилися без житла.

 

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы