чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкасців не лякає кишкова паличка на місцевому пляжі

У Черкасах на одному із пляжів заборонили купатися. Перевіряльники знайшли у воді кишкову паличку. Її вміст перевищує норму майже вп’ятеро. Комунальники вже встановили на пляжі перестороги. Та відпочивальників вони не надто зупиняють.

На термометрі – всі 30 градусів. А на "Смілянському" пляжі, що по Героїв Дніпра, – аншлаг. Хто на піску, хто у воді. Хоч поруч таблички із пересторогою.
Євген саме засмагає. Водних ванн теж не цурається.
Євген, відпочивальник: "Дізнався одразу, що на пляжі вже заборонено купатися через кишкову паличку. Мене це зовсім не лякає. Я обережно купаюся".
Тарас працює тут рятувальником. Каже: щодня доводиться оберігати відпочивальників від небезпек стихії. Про табу на купання їх теж попереджає. Та ті чинять переважно на власний розсуд. Як треба буде рятувати – теж у воду піде.

Тарас Шепель, рятувальник: "У нас немає вибору, виходу. Та все ж ми будемо тут працювати, адже ми прийшли допомагати людям: у будь-якій ситуації, у будь-якій воді й за будь-якої погоди".
Вирок тутешньому Дніпру винесли в міській санепідемстанції. Вміст кишкової палички у воді вп’ятеро перевищує норму. На решті пляжів, каже заступник головного лікаря, поки все добре. Повторно відбиратимуть воду для аналізу вже на цьому тижні.

Дмитро Сирідченко, заступник головного лікаря міської СЕС: "Якщо за тиждень не буде вирішене це питання і вода знову буде погана, то буде надана пропозиція про постійну чи довготривалу заборону купання на цьому пляжі. Для того, щоб вода пройшла самоочищення".
А поки комунальники якнайшвидше мають дати раду узбережжю – найперше рекультивувати пісок. Лікарі ж застерігають: купання тут зараз може завершитися в інфекційній лікарні.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы