чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах знайшли каналізацію, якої не було на жодних схемах

Уся система дощової каналізації в районі «Літака» знайдена. Для цього комунальникам довелося навіть використати металошукач. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Черкаської міської ради.

Як виявилося, уся дощова вода від вул. Конєва, вул. Смілянської, мосту через залізницю цими водостоках стікає на коло. Про це розповів міський голова Черкас Сергій Одарич.

Нововиявлена каналізація будувалася у 60 роках. На жодних кресленнях і схемах її немає. Вона не перебуває на балансі жодного комунального підприємства. Про її існування повідомили комунальникам сторожили. А деякі ділянки вдалося відкопати за допомогою металошукача.

– Нахил каналізації такий, що вся вода стікається до літака, а не йде з міста. Вся вода збирається на колі, частина потрапляє в бетонний куб площею три на три метри, а далі нікуди не йде. Зрозуміло, чому у цьому районі утворювалися велетенські калюжі після дощів, – зазначив Сергій Одарич.

Він розповів, що днями разом із спеціалістами придумали технічне рішення, як відкачувати воду з бетонного куба посеред кола. Один із дощових водостоків йде по вул. Смілянській від аеропорту до «Літака». Було вирішено розмістити насос і по існуючій каналізації перекачувати воду в дренажне озеро, розташоване поряд з аеропортом. Окрім того, міська влада має намір взяти знайдену каналізаційну мережу на баланс, щоб мати можливість її обслуговувати.


novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы