чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкаський чемпіон світу пофарбував будинок у синьо-жовтий

Черкаси стають все більш патріотичними. І то з кожним днем. Вишиванки на машинах, жовто-блакитні мости, клумби, під’їзди, вікна та двері. І повсюди українські стяги. У рідні кольори свою квартиру вифарбував і чемпіон світу з водно-моторного спорту.

Зранку жителі довколишніх будинків на Митниці прокинулись і побачили посеред звичних фасадів – патріотичну квартиру. Так свою громадянську позицію висловив чемпіон України, Європи та Світу з водно-моторного спорту Андрій Лисенко.
Андрій Лисенко, чемпіон світу з водно-моторного спорту: "Так повинно бути. У мене не стояло питання в який колір я буду красить. Я вважаю, що так повинно бути. Це – стан душі".
До того понад пів року на чемпіонському балконі майорів державний стяг. Тепер він вирушає разом зі спортсменами на змагання до Латвії та Естонії.
Андрій Лис.
Роботу над патріотичним фасадом ще не завершено. У планах Андрія перетворити жовто-блакитне полотно на пейзаж.

Галина Олексіївна, черкащанка: "Красивий, дуже красивий. Аби кругом так було, то було б ще краще".
Віра Петрівна, черкащанка: "Прекрасно. Значить, ми любимо свою Україну. І гордимося нею".
Катерина, черкащанка: ".Нам подобається. Адже, це зараз на даний момент дуже патріотично і підтримуєш нашу державу у цю скрутні години".
Підтримати патріотичний дух вирішила і сусідка Андрія, пані Алла. Із символу революції перед будинком жінка облаштувала жовто-блакитні клумби. На фарбу складалися всім під’їздом.

Алла Зінченко, жителька будинку по вул. Гагаріна, 55: "Вийшов із автобуса глянув і на душі стало легше. Просто зараз дивлюся телебачення, за наших хлопців, і хочеться, щоб і в нашого будинку підвищився патріотичний стан. Щоб почали думати не тільки сам за себе, а й за тих, хто поруч. Тих, хто там на передовій".
Одна з вулиць Дахнівки теж стала жовто-блакитною. Її оздобили національними прапорами. Так дахнівчани готуються до традиційного мотофестивалю "Дорога на Січ". Що відбудеться наступним вихідним.

 

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы